Kosár
Az Ön kosara üres

Hoshitea Kiwami Gyokuro


  • Eredet: Hoshino, Yame, Japan
  • product.gyarto: Hoshino Seichaen
  • Gyártási év: 2024
  • Jelleg: csúcsminőségű, díjnyertes gyokuro
  • Elkészítési mód:

    Ezeknek a teáknak az elkészítése is külön odafigyelést igényel.

    Általában azt mondhatjuk, hogy az első felöntés legyen 40-50 C fokon 2,5-4 perc

    a második felöntés  50 fok 30 mp

    a harmadik     50-60 fok 1,5 perc

    A trükk a kanna felmelegítésében és a mozdulatok finomságában rejlik. Aki úgy érzi, hogy jól megy neki a gyokuro készítés, benevezhet egy ilyen versenyre.


18 900.- Ft

Megveszem

kiwami gyokuro

hoshitea kiwami gyokuro

Hoshitea Hontama gyokuro

Kiwami gyokuro

Hoshitea Hontama gyokuro

A hivatalos neve kiwami, amit minden teatermelő a legjobb teájára használ, azt jelenti, extrém, különleges.

A hontama gyokuro a hagyományos árnyékolással és mesterien, kézzel feldolgozott gyokurót jelenti.

November végén gyártott kiállításon is versenyeztetett szuper prémium gyokuro.

Ez a teatermelőnek az igazság pillanata, az ítélet órája, amikor kiderül, érdemes volt-e egész évben dolgoznia. Teljes testét bele kell adnia, amikor az ültetvény legjobb teáit feldolgozza. Mimimum 3-4 órás gyúrás-sodrási folyamatról van szó, amit a teamesterek felváltva csinálnak.  A mindvégig melegített trópusi fa asztalon végzett embertpróbáló sodrás végén faszénen finoman, óvatosan lesütik a teát, amitől egy még különlegesebb virágos  felhangot kap - azt mondják rá, ez november virága.

Fajta: saemidori

A csinos fadobozban 5 darab 5 grammos tasak van, amiket külön, öt grammonként is meg lehet rendelni.

Korlátozott darabszámban kapható.

hoshitea kiwami gyokuro

 

Hoshitea Hontama gyokuro

Hoshitea Kiwami Gyokuro tea

Hoshitea Kiwami Gyokuro tea

Hoshitea Kiwami Gyokuro tea

Hoshitea Kiwami Gyokuro tea

Hoshitea Kiwami Gyokuro tea

Hoshitea Hontama gyokuro

Hoshitea Hontama gyokuro

Hoshitea Hontama gyokuro

Hoshitea Hontama gyokuro