Felbontás után gondosan lezárva tartsa fénytől elzárva száraz, hűvös helyen!
Használjon lágy, tisztított vizet, 10 gramm teát, előmelegített teaszettet. Főzze lassú lángon lefedve 10 percig, majd hagyja lefedve további 10 percig. Szűrje le és így fogyassza.
Eszközöket a genmaicha elkészítéséhez japán tea kellék kínálatunkból választhat.
Nem érlelt, hanem érett tea. A tea alsó levélkategóriájának tavaszi nagytakarításából származó tea, amit nem felönteni, hanem tíz percig lobogó vízben főzni kell, majd további 10 perc pihentetés után egy teáskannába szűrni. Sokat mesélnek a tisztító hatásáról. Részletesebb ismertetőt a bancha teáról itt és itt talál.
Felnyitás és használat után tartsa lezárva, fémdobozva zárva szobahőmérsékleten. A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben évekig megőrzi.
Eszközöket a tea elkészítéséhez japán tea kellék kínálatunkból választhat.
További írások és tanulmányok találhatóak a japantea.hu oldalon.