Elkészítéséhez használjon 95 Co-os lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és egy nagy csipetnyi, kb.4 gramm teát.
Rövid elmosás után öntse fel sokszor, egyre hosszabban és egyre forróbb vízzel.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
A Bai Ling Gong Fu (白琳工夫) egy neves, míves fekete tea a fehér teák hazájából, Fudingból, ráadásul éppen a fehér teát szülő alapanyagból, a nagy fehér (Da Bai) fajtából. Ezért aztán szőrös is, erős is, izgalmasan ízes, de vörös (fekete). Az első történelmi fekete teák egyike. 800 méter magason kialakított teraszokon művelik, tavaszi és őszi szedésből gyártják. Az erős, karcos fujiani vörös teáktól egy lépéssel arrébb áll, inkább hasonlít a Lao Shan nemes vonásaira. Narancs, és ámbra, vanília és datolya, mazsola és karamell. De inkább csak tea.
Belépő a fekete (vörös) tea világába itt és itt >>>>>>
A fekete teák osztályozása a Teazinben található.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.