Elkészítéséhez használjon 70-85 Co-ra visszahűtött, lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és egy nagy csipetnyi 4 gramm teát.
Készítsen eleinte egy-két perces, majd a negyediktől kezdve egyre hosszabb és egyre forróbb felöntéseket. A felöntések ideje a mozdulatok finomságától függ. Nagyon óvatosan felöntve akár 85 C fokos vizet is használhatunk 3-4 perces felöntéssel, lefedve.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
Nagy nap ez a mai, először fényképeztek le fekete lyukat és először mutatunk be kora tavasszal szedett, de Gong Mei típusú fehér teát. Ez a fehér teák negyedik típusa a yin zhen, a baimudan, a shou mei után. Minőségben általában a shou mei mellé soroljuk. Nagy érett levelek mellett gazdag fehér barkás rügyekben is, a levelek színpompásak, a türkiz, a zöld a sárga és a bíbor között. Hasonló a Yue Guang Bai high end testvéréhez a Bíbor Holdfényhez, de azok mind Simaoban termesztett és szedett teák, ez itt viszont Lincangi. A Ye sheng arra utal, hogy vad fák, nem pedig művelt ligetek teája.
Könnyed édeskés herbás kezdetre hosszan lecsengő utóíz ül gyümölcsös jegyekkel,
Nem okoz gondot a hosszabb felöntés és a forróbb víz sem, de jobb a hetven fokra visszahátött víz előmelegített szettel, óvatos, hosszabb felöntésekkel, igy bújnak elő a gyümölcsök.