Elkészítéséhez használjon 70-85 Co-ra visszahűtött, lágy, tisztított vizet, melynek összes ásványianyag tartalma nem haladja meg az 50 mg/litert, előmelegített, kis űrtartalmú (150-250 ml) teáskészletet és egy nagy csipetnyi 4 gramm teát.
Készítsen eleinte egy-két perces, majd a negyediktől kezdve egyre hosszabb és egyre forróbb felöntéseket. A felöntések ideje a mozdulatok finomságától függ. Nagyon óvatosan felöntve akár 85 C fokos vizet is használhatunk 3-4 perces felöntéssel, lefedve.
Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat.
Simao Yunnan fehér tea termelő központja is, az itt termelt puerh teák is fehér jellegűek. A sokféle fehér között itt is az ezüst tűk a kiemelkedő minőség, a nagy magasságban bőséges barkát fejlesztő tearügyekkel. Ezt a tartalmas yunnani napon szárított fehér teát aromásították természetes módon, jázmin keverésével. Tipikus belépő tea, aki ezt issza megkapja a tisztaságot, a moderált erőt és az édes, természetes illatot. Belépő a fehér teák világába itt >>>>>> Eszközöket a tea elkészítéséhez tea kellékek kínálatunkból választhat. |