Használjon 40-65 Co-ra visszahűtött lágy, tisztított vizet, 8-9 gramm teát, előmelegített teaszettet. A felöntés idejét válassza meg saját ízlése szerint, egyre forróbb víz használatával, egészen 90-95 Co-ig. Két intenzív, egy erős, de lágyuló, majd további három "híg", de édes felöntést ad.
Első felöntés: 2,5-4 perc 45-50 Co-on, második felöntés: 15-30 mp 60 Co-on, harmadik felöntés: 1 perc 60 Co-on
Eszközöket a gyokuro elkészítéséhez japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt.
csak rendelésre kapható 40-100 grammos tasak, vagy 40-90 grammos doboz csomagolásban.
A gyokuro Hisa Homare Marukyu Koyamaen második számú gyokurója, különleges minőségű, drága tea. A három csúcstea, a Chitose no Homare, a Hisa Homare és a Tama Homare külön világot jelentenek, a kézműves megmunkálású, különleges igénnyel kevert vajfinomságú teák világát. A levelek majdnem kivétel nélkül tűhegyes megformálásúak, illatuk intenzív és friss. A tea az összes japán teát felvonultató Kansai Japán teaverseny legjobbjai közé került.
40 és 100 grammos tasakban, továbbá 40 és 90 grammos dobozban rendelhető.
Felnyitás és használat után tartsa lezárva, fémdobozva zárva hűtőszekrényben 5 Co-on! Teakészítés előtt vegye elő a hűtőszekrényből és várja meg, amíg felveszi környezete hőmérsékletét. Legjobb a vásárlást követő 6-8 hónapban. A csomagoláson látható lejárat a tea friss karakterének megőrzésére vonatkozó gyári ajánlás, minőségét egyebekben két évig megőrzi.
Eszközöket a gyokuro elkészítéséhez japán tea kellék kínálatunkból választhat itt és itt.
Belépő a gyokuro tea világába pedig itt >>>>>>